Revvej 95

4220 Korsør

}

Man - Tors 07.00 - 16.00 Fre 08-12

Telefon

40116417

Badeværelse

Hvem vil ikke gerne have et nyt lækkert badeværelse?

Vi laver alt fra totalrenoveringer, som involverer mange forskellige håndværkere, til mindre fornyelser og reparationer.

Badeværelser

Hvem vil ikke gerne have et nyt lækkert badeværelse? Er du så heldig, at du står overfor en renovering af dit badeværelse, så kan du godt begynde at glæde dig! Der findes utrolig mange spændende løsninger – og vi hjælper dig med at komme godt i mål med dit drømmebadeværelse.  

Hos Korsør Murerforretning laver vi rigtig mange badeværelser. Det betyder, at vi er fuldt opdateret på de nyeste trends og løsninger på området. Hvis du har brug for råd og vejledning eller inspiration, så deler vi naturligvis gerne ud af vores viden. Det handler om, at du får et resultat, som lever fuldt op til dine ønsker og behov.

Vi laver alt fra totalrenoveringer, som involverer mange forskellige håndværkere, til mindre fornyelser og reparationer. Udskiftning af alle fliser kan f.eks. gøre en stor forskel, så dit badeværelse ser ud som forvandlet, uden at det behøver at koste en bondegård. Kontakt os endelig, så vi kan få en god snak om din opgave.

- Pudseopgaver

- Facader

- Badeværelser

- Ombygning

- Tilbygning

- Renovering/hovedentrepriser

KORSØR MURERFORRETNING ApS

Søger du efter en dygtig og serviceminded murer på Vestsjælland eller Fyn? Så er du heldig! Hos Korsør Murerforretning samler vi nemlig på dygtige og flinke murere, som forstår at sætte kunden i centrum.

 

kontakt

T: 40116417
E: info@korsør-murerforretning.dk
CVR-nummer: 27277640

KORSØR MURERFORRETNING ApS
Revvej 95
4220 Korsør

Call Now Button40116417