Revvej 95

4220 Korsør

}

Man - Tors 07.00 - 16.00 Fre 08-12

Telefon

40116417

Facaderenovering

Skal dit hus friskes op med en facaderenovering?

Første indtryk er vigtigt, og husets facade giver en indikation af, hvor velholdt og godt vedligeholdt huset er.

 

 

Facaderenovering

Skal dit hus friskes op med en facaderenovering? Første indtryk er vigtigt, og husets facade giver en indikation af, hvor velholdt og godt vedligeholdt huset er.  

Korsør Murerforretning laver alt inden for facaderenovering. Alt fra omfugning af murværket og reparationer af sætningsskader, til pudsning og filtsning af facaden. Alt sammen udført professionelt af kvalitetsbevidste og servicemindede håndværkere.

Vi sørger også for facadeisolering, hvis du i samme ombæring vil forbedre husets energimærkning. Med facadeisolering lægger vi et lag isolering uden på huset, så der ikke går noget fra boligens kvadratmeter. På den måde kan din facaderenovering samtidig sænke varmeforbruget og dermed tjene sig selv hjem via en billigere varmeregning.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Så ser vi, hvad vi kan gøre for din facade. Alt i facaderenovering på hele Vestsjælland. Private, såvel som erhvervskunder og offentlige kunder.

- Pudseopgaver

- Facader

- Badeværelser

- Ombygning

- Renovering/hovedentrepriser

- Tilbygning

KORSØR MURERFORRETNING ApS

Søger du efter en dygtig og serviceminded murer på Vestsjælland eller Fyn? Så er du heldig! Hos Korsør Murerforretning samler vi nemlig på dygtige og flinke murere, som forstår at sætte kunden i centrum.

 

kontakt

T: 40116417
E: info@korsør-murerforretning.dk
CVR-nummer: 27277640

KORSØR MURERFORRETNING ApS
Revvej 95
4220 Korsør

Call Now Button40116417