Revvej 95

4220 Korsør

}

Man - Tors 07.00 - 16.00 Fre 08-12

Telefon

40116417

Fliser og klinker

Fliser og klinker skal lægges og opsættes professionelt.

Flisearbejde for private boligejere, såvel som erhvervskunder og boligselskaber i hele Vestsjælland.

Fliser

Fliser og klinker skal lægges og opsættes professionelt, så du får den største stabilitet og holdbarhed i løsningen. Korsør Murerforretning påtager sig alle opgaver inden for flisearbejde og garanterer resultater af høj kvalitet. Det gælder både mindre reparationer og større projekter med lægning af nye flisegulve eller fliseopsætning i køkkener og badeværelser.

Flisearbejde for private boligejere, såvel som erhvervskunder og boligselskaber i hele Vestsjælland.

Vi opsætter fliser i alle størrelser og i alverdens forskellige farver, nuancer og materialer. Altid ordentlige produkter af en solid og holdbar kvalitet. Fra det helt lille badeværelse til det store areal flisegulv på mange kvadratmeter.  

Der findes fliser helt op i 2.40 x 1.20 m, hvor en enkelt flise kan dække en hel væg i en brusekabine. Det giver minimalt fugearbejde og en nem overflade at rengøre. Denne løsning er desuden populær til gulve hos f.eks. frisører, butikker og restauranter, hvor både det æstetiske og praktiske vægtes højt. 

Arbejdet er først færdigt, når du er tilfreds med resultatet – og vi har afleveret et godt stykke murerarbejde, som vi er stolte af.

- Pudseopgaver

- Facader

- Badeværelser

- Ombygning

- Tilbygning

- Renovering/hovedentrepriser

KORSØR MURERFORRETNING ApS

Søger du efter en dygtig og serviceminded murer på Vestsjælland eller Fyn? Så er du heldig! Hos Korsør Murerforretning samler vi nemlig på dygtige og flinke murere, som forstår at sætte kunden i centrum.

 

kontakt

T: 40116417
E: info@korsør-murerforretning.dk
CVR-nummer: 27277640

KORSØR MURERFORRETNING ApS
Revvej 95
4220 Korsør

Call Now Button40116417