Revvej 95

4220 Korsør

}

Man - Tors 07.00 - 16.00 Fre 08-12

Telefon

40116417

Gulve

Nyt gulv i boligen eller til dine erhvervslokaler?

Valget af gulv handler om slidstyrke, vedligeholdelse, rengøring og æstetik

 

 

Gulve

Nyt gulv i boligen eller til dine erhvervslokaler?

Korsør Murerforretning laver alt fra støbning af gulve i beton, over microcement og selvnivellerende flydespartel til lægning af flise- og klinkegulve. Hvis du i samme omgang ønsker gulvvarme, koordinerer vi med VVS-manden, så du kun behøver kontakt til én håndværker. 

Det er ikke alle, der tænker over, hvilken betydning gulvet har for et rum. Faktisk betyder det utrolig meget for rummets udtryk og atmosfære. Valget af gulv handler om slidstyrke, vedligeholdelse, rengøring og æstetik i forhold til anvendelsen og den ønskede stil. Vi rådgiver dig altid gerne omkring de forskellige løsninger og produkter – og giver dig masser af inspiration, hvis du ønsker det.

Vi har både erfaringen og mandskabet til at håndtere større projekter for f.eks. erhvervskunder og boligselskaber eller specialopgaver for den kræsne boligejer, som ønsker noget ud over det sædvanlige. 

- Pudseopgaver

- Facader

- Badeværelser

- Ombygning

- Renovering/hovedentrepriser

- Tilbygning

KORSØR MURERFORRETNING ApS

Søger du efter en dygtig og serviceminded murer på Vestsjælland eller Fyn? Så er du heldig! Hos Korsør Murerforretning samler vi nemlig på dygtige og flinke murere, som forstår at sætte kunden i centrum.

 

kontakt

T: 40116417
E: info@korsør-murerforretning.dk
CVR-nummer: 27277640

KORSØR MURERFORRETNING ApS
Revvej 95
4220 Korsør

Call Now Button40116417