Revvej 95

4220 Korsør

}

Man - Tors 07.00 - 16.00 Fre 08-12

Telefon

40116417

Kontakt os Korsør Murerforretning ApS

- ingen opgave er for lille

Ring: 40116417 eller udfyld nedenstående kontaktformular.

  Tilfredse kunder

  " Renovering af murværk. I forbindelse med en større renovering, havde vi Korsør Murerforretning til at fræse gamle fuger ud, udskifte frostsprængte mursten samt ommure gamle murstik på dele af en bevaringsværdig ejendom. Arbejdet blev udført med stor respekt for den gamle bygning - vi er meget tilfredse.

  Dan Bandmann

  "Hus Renovering Vi har haft Korsoer murer forretning til at reneovere tag med nye tegl, understryning, samt renovering af eksisterende mure, opsaetning af nye mure hvor gamle mure var i forfald, renovering af udendoers trappe samt isaetning af nye vinduer, stor enterprise som blev leveret til tiden, under budget prisen samt alt udfoert professionelt og kvalitets arbejde. Murerne arbejder med hoej sikkerheds standard og vedligeholdt udstyr. Det var bare det bedste udfoert arbejde jeg har faaet udfoert og kan staa inde for det hele.

  Ole Siefert

  "Fuldt ud tilfreds Vi har fået lagt nyt flisegulv i en ejendom, hvor der var tvivl om det gamle gulv var itu. Alf behandlede sagen meget proffesionelt og rådgav os fint. Der blev fulgt op undervejs og vi kan derfor varmt anbefale Alf Hansen til andre. Laila og Jens Mogensen, Korsør

  Laila Mogensen

  KORSØR MURERFORRETNING ApS

  Søger du efter en dygtig og serviceminded murer på Vestsjælland eller Fyn? Så er du heldig! Hos Korsør Murerforretning samler vi nemlig på dygtige og flinke murere, som forstår at sætte kunden i centrum.

   

  kontakt

  T: 40116417
  E: info@korsør-murerforretning.dk
  CVR-nummer: 27277640

  KORSØR MURERFORRETNING ApS
  Revvej 95
  4220 Korsør

  Call Now Button40116417