Revvej 95

4220 Korsør

}

Man - Tors 07.00 - 16.00 Fre 08-12

Telefon

40116417

Tilbygning

Er det ved at være tid til den tilbygning, du længe har drømt om?

Vi har erfaring med tilbygninger til mange forskellige typer huse, og alt kan lade sig gøre

Tilbygning

Er det ved at være tid til den tilbygning, du længe har drømt om? Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om opgaven.

Vi har erfaring med tilbygninger til mange forskellige typer huse, og alt kan lade sig gøre. Det er alt sammen et spørgsmål om budget og prioritering. Overordnet set handler det om at skabe den plads, du har brug for, udnytte kvadratmeterne bedst muligt, og samtidig få tilbygningen til at passe naturligt til resten af huset.

Vi bidrager selvfølgelig med vores viden om, hvad der kan og ikke kan lade sig gøre. Vi kender faldgruberne, du ikke skal falde i, og vi kender de gevinster, du kan få ved bestemte løsninger. Måske kan vi endda bidrage med inspiration til løsninger, du ikke anede fandtes.

Vi påtager os gerne totalentreprisen og sørger for at koordinere med de øvrige håndværkere. Det er lidt af et puslespil, men vi har erfaringen og kender vores samarbejdspartnere. Vi gør alt, hvad vi kan, for at gøre processen så effektiv og smidig som muligt.

- Pudseopgaver

- Facader

- Badeværelser

- Ombygning

- Tilbygning

- Renovering/hovedentrepriser

KORSØR MURERFORRETNING ApS

Søger du efter en dygtig og serviceminded murer på Vestsjælland eller Fyn? Så er du heldig! Hos Korsør Murerforretning samler vi nemlig på dygtige og flinke murere, som forstår at sætte kunden i centrum.

 

kontakt

T: 40116417
E: info@korsør-murerforretning.dk
CVR-nummer: 27277640

KORSØR MURERFORRETNING ApS
Revvej 95
4220 Korsør

Call Now Button40116417